Vocal Six (S)

Vocal Six (S)
 

Vocal Six (S)

http://www.vocalsix.com

A SHOW FOLYTATÓDIK!

ILYEN ACAPPELLA CSAPATOT MÉG BIZTOSAN NEM LÁTTÁL!

Képzelj magad elé négy tenort, egy baritont és egy basszust, akik magával ragadó és virtuóz előadásukkal elkápráztatják közönségüket.

A Vocal Six acappella a javából!

A műsort humoros párbeszédek tarkítják, amelyek könnyed hangulata nyomán az ember szinte maga is részt akar venni az éneklésben! A kis, családias helyszíneken és a nagykoncerteken a csapat egyaránt arra törekszik, hogy előadásuk egyedi legyen. A Vocal Six specialitása az egyszeri és megismételhetetlen koncertélmény.

A Vocal Six 25 éve szórakoztatja közönségét: mintegy 1500 koncertet adtak már Svédországban és szerte a világban. Felléptek számos rádió- és tévéműsorban, eddig 7 albumot és egy élő koncert DVD-t adtak ki. A csapat 2005-ben – a Fool Moonnal együtt – elnyerte a Ward Swingle-díjat szorgalmas, magas színvonalú munkájuk elismeréseként.

Legyen szó falatnyi színpadról vagy arénáról, a Vocal Six elsöprő vokális ereje mindig felejthetetlen élményt nyújt!

HISZED, HA LÁTOD!

A csapat főbb nemzetközi fellépései a teljesség igénye nélkül: International Male Choir Festival, Cornwall (Egyesült Királyság), a Vocal Six 20. jubileumi országos turnéja (Svédország), turné Tajvanban, Las Vegas (USA), Voice Mania, Bécs (Ausztria), turné Észtországban, Nordkor (Norvégia), Theater Lievekamp (Hollandia), Wasa (Finnország), Rassegna Corale Int. Mondovì (Olaszország), Festival International de choeurs D’Hommes (Svájc).

 
UA-43519672-1